Wat is jullie mening over 'de makelaar'?

Admiraal2

  • #1
Hallo forumleden en bezoekers,

Voor mijn studie Marketing & Economie aan de Haagse Hogeschool doe ik een afstudeeronderzoek binnen de makelaardijbranche. Ik ben opzoek naar huiseigenaren die mij hun ervaringen met makelaars willen vertellen.

Ik ben mij ervan bewust dat operators niet al te dol zijn op enquêtes maar deze is wel gerelateerd aan de inhoud van dit forum. Zonder eerst een woning aan te kopen zullen er immers weinig verbouwingen plaats vinden.

:idea: De conclusies zal ik na dit onderzoek (3 juni '08) hier posten ter inzage voor diegene die er geinteresseerd in is.

Als u een kleine 10 minuten over heeft en bereid bent om mij te helpen, vraag ik u om de onderstaande link te kopiëren naar uw browser om de enquête te starten.
De enquête is anoniem en bestaat uit 19 meerkeuze en 2 open vragen.
Ik hoop uw mening snel te mogen verwerken in mijn onderzoek. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

klik op de onderstaande link of plak de link in de adresbalk van uw browser.
*******verwijderd, mod
 

Pepjo

  • #2
Uit de forumregels :
Ook is het forum niet bedoeld voor oproepen voor enquetes en andere (studie-)onderzoeken, en ook niet om studenten te helpen bij de studietaken. Indien uit vraagstelling blijkt dat de vraag buiten het voornoemde doel valt, hebben de moderators het recht het onderwerp te beëindigen, geheel naar inzicht van de moderator.
Dus het valt niet binnen dit forum. :cool:


Slotje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu