Wasmachine Zanussi 1400 trommel vastzetten voor verhuizing

Konein

  • #1
Zanussi 1400 Aquacycle

Ik ga morgenochtend verhuizen en heb net met heel veel moeite helemaal alleen (ben een sterkere vrouw dan ik dacht :lol: ) de wasmachine uit de badkamer gesleurd.

Nu moet ik de trommel nog vastzetten. Ik heb 3 joekels van schroeven met er omheen een rubberen busje die er oorsponkelijk ook uit kwamen.

Ik weet waar ze in moeten, want ik heb gezien waar de installateur ze vorig jaar uithaalde. Hij heeft de gaten afgedicht met plastic dopjes. Alleen..nu krijg ik met geen mogelijkheid die dopjes er uit.

Van een verhuizer (niet de mijne) hoorde ik dat je dat soort schroeven er toch nooit meer in krijgt, dus dat ik de trommel lekker zo moet laten. Dat lijkt me niet goed voor mijn wasmachine.

Moet ik nou de rest van de middag nog met die dopjes gaan pielen of niet?? Kan iemand me helpen met het antwoord?

Enne...zou het ook snel kunnen? Niet vervelend bedoeld, maar de lampen zijn al weg, dus ik kan het alleen bij daglicht doen.. En de pc wordt vanavond ook afgekoppeld...

Alvast onwijs bedankt!
 

Herman

  • #2
Hallo Konein,

Bovenblad van de machine draaien, dan kun je in ieder geval de bovenste
afdekdop(pen) van binnenuit er uit drukken en weet je meteen hoe deze vastzitten.

Om de transportbouten terug te plaatsen is het zowieso makkelijk dat je de kuip kunt bewegen om de bouten op de juiste plaats te krijgen.

Als het erg lastig wordt: Dekens o.i.d. stevig tussen de kuip en de beide zijwanden drukken, de kuip kan dan niet meer tegen de zijwanden slaan.
Zo kan de machine veilig getransporteerd worden.

Succes. Herman.
 

Konein

  • #3
Bedankt Herman!

Doppen zijn eruit, schroeven zitten op de goeie plek, ik ben alleen niet sterk genoeg om ze helemaal aan te draaien, maar dat vraag ik morgenochtend wel aan de verhuizers.

Weer een klus geklaard :D
 

Konein

  • #4
Met een steeksleutel nummer 10 ipv een schroevendraaier :idea:

Geleerd van mijn verhuizers :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu