Wasdroger bauknecht gaat niet uit en vocht in display.

Blueshield11

  • #1
Hallo,
ik heb een wasdroger Bauknecht TRKK6840. servicenummer 8560 6841 2003.
Bij het drogen van de was gaat na ca. 20-30 minuten de display knipperen en kan de droger niet via de start-knop niet uit. Ik moet dan de stroom uitzetten. Opnieuw aanzetten lukt niet, geen enkele reactie en niets te zien op de display. Na een tijdje wachten, kan de droger gewoon weer gestart worden en doet hij het weer.
Ik zie ook vocht in de display.

Sinds kort komt er nu in de display F21 te staan.

Kan iemand mij misschien zeggen wat er aan de hand kan zijn.

Alvast bedankt.
 

Blueshield11

  • #2
Ik heb afgelopen donderdag contact gehad met Bauknecht/Whirlpool.
Telefoniste merkte op dat ze sinds kort pas weet dat op wasdrogers ook een display zit waar foutcodes op te lezen zijn. Het probleem zou voorgelegd worden aan een medewerker van de technische dienst.
Vanmorgen (maandag) ben ik teruggebeld met de melding dat ze de foutcode F21 niet kennen en dat er een monteur langs moet komen om vast te stellen wat er aan de hand is. Ik heb daar niet mee ingestemd, aangezien daar natuurlijk kosten aan verbonden zijn.

Erg vreemd dat de fabrikant niet eens kan vertellen wat de foutcode betekent.

Ik hoop dat iemand hier het wel weet. :)
 

Witte Hond

  • #3
Ik vermoed dat er ergens een pakking defect is, waardoor er vochtige lucht tegen je print aankomt. Met als gevolg zijnde dat deze sluiting gaat maken.

En ik denk dat de pakking bij je motor defect is, deze zit tussen het motorhuis en het filterhuis. je zult hiervoor wel de gehele trommel moeten demonteren.

En ook ik ken de foutcode niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu