Wand of plafond, wat eerst

Bprosman

 • #1
Misschien een ontzettende beginnersvraag maar in mijn garage ga ik de wanden isoleren met houten balkjes , en gipsplaat, teven komt er een plafond onder het balkenplafond op raggels.
Wat doe je nu eerst, het plafond en dan de wanden tot net onder het plafond afwerken of eerst de wanden en dan het verlaagde plafond 'tussen' de wanden ?
Misschien maakt het helemaal niet uit maar wat is dan gebruikelijk.

Groeten, Bram
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Sjaan Smit

  • #2
  Ook een stucplafond? (stucplaten op raggelwerk en dan stucen?) Ik zou eerst wanden voorzien van gips,dan plafond voorzien van gips en dan alles stucen...Of ga je helemaal niks stucen?? maak ik niet op uit je vraag eigenlijk...
   

  Bprosman

  • #3
  Allereerst bedankt voor je reactie, de plafonds worden afgewerkt met kant en klare Agn*s plafondplaten. MDF of spaan voorzien van een kuststof "stuclaag". De wanden idem maar dan de wand versie, en bij de wasmachine/droger betegeld op groene gipsplaat. Dus eigenlijk nergens stucen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu