Waar kan ik een loopwerk van een douche deur vandaan halen?

Apeedje

  • #1
Hallo allemaal,

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn badkamer verbouwd en een nieuwe douche combinatie geplaatst. Hierin zit een deur in 2 delen welke open kan klappen. Nu is van die deuren het loopwerk aan de bovenkant afgebroken. Volgens het bedrijf waar de deur vandaan komt zou de leverancier (waarschijnlijk TAB) failliet zijn en zou het lastig zijn om dit soort loopwerkjes nog te krijgen. Kan iemand helpen/weet iemand toevallig nog waar ik zo'n setje vandaan zou kunnen halen? Het zou toch zonde zijn als ik mijn hele douche combinatie moet gaan vervangen voor 2 stukjes afgebroken plastic...

Het betreft de "off white" loopwerkjes (stukje plastic met 2 wieltjes met kogellagers) waarmee de klapdeur "hangt" in de aluminium rails aan de boven en onderkant van de deur. Ik heb eventueel een paar foto's als iemand meer info wil hebben. Wie kan me helpen?

Hartelijk bedankt!

Edwin Plug
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Plaats even een foto, dat zegt meer dan duizend woorden.
 

Apeedje

  • #3
Hierbij enkele foto's als gevraagd. Hopelijk zegt dit inderdaad meer dan veel woorden..... Ik zag op de foto's dat er wel her en der een stofje ligt, maar daar kijken jullie wel even door heen he? Ik ga zo direct even een soppie maken om ook de bovenkant weer eens goed schoon te maken....

Hartelijke groet,

Edwin Plug


 

Cyruse

Vaste Beantwoorder
  • #4
Ik maak dit wel vaker mee en dit soort onderdelen is vaak een ramp om te krijgen als het niet een groot, bestaand merk is. En helemaal na 10 jaar (of meer).

Heel soms, als het niet te groot onderdeel is, maak het het nog wel eens na uit een blokje aluminium en een dag vijlen en dremelen maar dat zie ik hier niet zo 1,2,3 gebeuren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu