Vulling V-groeven in hout.

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #21
Je kan hier de regels nalezen. Veel producten bestaan van meerdere merken. Het is daarom meestal niet nodig deze te noemen.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #22
Hier:



* Bij te nadrukkelijk bedrijf en/of merkgerichte adviezen, reclame en suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.

Uiteindelijk is het de moderator die beslist. Maar uitgangspunt is: Als het niets toevoegt, kan het weg (of beter: weggelaten worden).
 

Pitmaster

  • #23
Bij te nadrukkelijk bedrijf en/of merkgerichte adviezen, reclame en suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.
Beste Walker, ik gaf geen advies, ik maakte geen reclame, ik had nog geen suggestie, ik wilde alleen van mijn mede-forum-genoten een mening over welk van beide producten ik het beste voor mijn klus kon inzetten. Daarbij waren het ook geen linken naar verkopers van de producten maar naar de producenten ervan, openbare linken. Sorry Walker maar je maakt hier toch werkelijk een vergissing.

Vriendelijke groet, NB
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #24
Ik was niet "de moderator van dienst" welke het heeft weggehaald, maar dat maakt niet uit. Ik zou het namelijk ook gedaan hebben. Nogmaals: Jouw link voegt in deze niets toe.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #25
Dan laten we het speciaal in jouw geval vallen onder:
"* In gevallen waarin de regels niet voorzien beslissen de forumleiding en moderators." :super:
 

Pitmaster

  • #26
Als mijn link niets toevoegt, hoe kan ik dan een keuze maken met behulp van mensen die de thread volgen? Wanneer je daar een alternatief voor hebt graag, dan vind ik het geen probleem om de linken te laten voor wat het is.
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #27
laten we nu geen discussie gaan voeren over wat eventueel reclame oid is en ons houden aan het helpen/adviseren bij dhz klussen.
 

Pitmaster

  • #28
Dank je wel, precies wat ik ook zou willen. Mag ik dan nu vragen aan de leden van dit forum welke van de twee producten ik het beste kan gebruiken voor die klus?
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #29
zoals eerder is aangegeven gaat geen enkel product hier goed werken omdat de gekozen houtsoort niet geschikt is voor deze toepassing.
Uiteraard kun je altijd wat proberen met waarschijnlijk teleurstelling als gevolg.
 

Pitmaster

  • #30
Dat is toch niet waar het om gaat Marcn. Of het materiaal goed gekozen is of niet is in de hele thread niet van belang geweest. Dat is door mensen ingebracht die ehhhh, ja, ik weet eigenlijk niet waarom dat erin gebracht is. Ik heb besloten tot gebruik van deze houtsoort. De werkzaamheden met deze houtsoort zijn in vergevorderd stadium. Bedankt voor de waarschuwing maar ik ga echt niet opnieuw beginnen.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #31
Niemand kan je een goed advies geven omdat de uitgangspunten niet goed zijn. Het wordt dan een productvergelijking met als resultaat dat het ene iets minder snel stuk gaat dan het andere. Bekijk van beide producten waar het voor bedoeld is en kies degene die je het meest aanspreekt.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #32
Pitmaster schreef:
Wie heeft voor mij het wonder product voor deze job?
Pitmaster schreef:
Of het materiaal goed gekozen is of niet is in de hele thread niet van belang geweest. Dat is door mensen ingebracht die ehhhh, ja, ik weet eigenlijk niet waarom dat erin gebracht is.
Omdat omgeving en ondergrond van belang zijn in de keuze van het vulmiddel voor de toepassing. Je krijgt hier eerlijk en onafhankelijk advies, en dat is vaak to the point. Doe er je voordeel mee, ook als het antwoord is dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt.
 
  • Like
Waarderingen: Marcn.88
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu