Vraagje over huurhuis (Gebroken Toiletpot)

Lexxos

  • #1
Hallo mensen,

mijn vader heeft een tijd geleden de woningcorporatie ingeschakeld ivm een gebroken toiletpot, het is namelijk zo, mijn vader is diabeet en hij heeft in het toilet een hypo gehad en is onderuit gegaan.
hierbij is de wc bril van de pot gerukt en heeft een hoek afgebroken.

hierna heeft hij contact met de woningbouw opgenomen en hem is vermeld dat het probleem opgelost zou worden. er is een monteur geweest en heeft een nieuwe pot geplaatst, deze vroeg ook nog of er een nieuwe bril op moest waarop maar ja is gezegd. nu 2 maanden na dato, krijgt mijn vader een rekening op de deurmat van 300 euro voor een nieuwe toiletpot incl. bril.

mag dit zomaar gedaan worden door de woningbouw ? de telefonist heeft hem niet vermeld dat er met het vervangen kosten gemoeid waren.
had deze het gemeld, dan had ik zelf wel een pot gekocht voor hem en zelf geplaatst. tevens betaald hij elke maand ook extra servicekosten.

we hebben wel meer narigheid gehad met deze woningbouw, ze hebben namelijk in de badkamer bij mijn ouders gewoon witte tegels tussen de blauwe geplakt omdat er een paar tegels van de muur waren gekomen. de hele muur tegelen was niet nodig, dus we hebben nu gewoon een mooie blauwe tegelwand met hier en daar een witte tegel ertussen, met zwart afgevoegd, terwijl de rest met wit is afgevoegd.

ik vind die hele woningbouw maar niks, ze proberen overal onderuit te komen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Dit is een forum dat is bedoeld voor hulp bij het klussen, uw vraag hoort thuis bij consumentensites als radar, kieskeurig en de consumentenbond.
Juridische vragen worden niet beantwoordt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
4
9
Gerelateerde onderwerpen
Tuin vraagjes
Oud huurhuis kopen

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu