Vlotter stuk toilet, op zoek naar merk/model

Nkleijn

  • #1
Hallo allemaal,

De vlotter in mijn stortbak komt niet meer omhoog. Ik wil morgen een nieuw setje halen, maar ik heb geen idee welk merk/model dit is. Is hier iemand die me kan helpen?

Er zit een sticker aan de binnenkant met een code. Geen idee of dit een model of serie is, maar wie weet. Het is slecht te lezen maar dit staat er ongeveeer:

12V.080.01.1.01

Wie kan me helpen te bepalen welk merk of model dit is?

Foto's plaatsen graag via klusidee, mod.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Dit is als het goed is een WISA reservoir.
Hier kun je gewoon een universele nieuwe vlotter voor kopen.
 

Kaajee

  • #3
Gezien de 'ranzigheid' van het geheel.....zou je niet overwegen voor een paar tientjes meer een hele nieuwe stortbak te halen? :D
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #4
Stortbakken zijn altijd ranzig van binnen. . Even schoonmaken, een nieuwe vlotter plaatsen en eventueel het rubber van de bodemklep als deze slecht is.

Je kunt overwegen om een nieuwe bak te plaatsen. Je bent dan overal weer vanaf, het is natuurlijk afhankelijk van hoelang je nog met het huidige toilet wilt doen. Ook moet je een passende kleur stortbak zien te vinden, want ik zie dat het geen witte is. Een beige bak zal nog wel te krijgen zijn, maar zal je moeten bestellen. De bouwmarkt heeft ze meestal alleen in wit liggen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Een universele vlotter is vrijwel overal te koop en kost maar weinig afgezet tegen de tijd en ellende van het plaatsen van een nieuw reservoir.
 

Nkleijn

  • #6
Bedankt voor de reacties! Ik ga morgen op zoek naar een universele vlotter.
 

Xr8

  • #7
Voordeel van een nieuwe is tevens dat deze waterbesparend zal zijn. Deze is dat niet. Universele vlotter zal het probleem ook verhelpen.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu