Vervangen leertje / rubber O ring in vlotter

Stefzone

  • #1
WC blijft heel zacht doorstromen, volgens mij is het rubber in de koperen vlotter vergaan. Ik begrijp dat je een nieuw leertje hebt geplaatst. Ik ben even benieuwd wat de maat daarvan moet zijn en is het een soort rubber O-ring oud?

Ik hoor het graag!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Topic kapen is niet toegestaan, vandaar deze afsplitsing.

Dit is al een oudje, vervang de hele vlotter want rubbertjes zijn volgens mij niet meer te krijgen, is trouwens een rotwerkje met wisselend succes.
 

Stefzone

  • #3
Nou ja wat is dit voor onzin. ik mag toch gewoon even vragen hoe deze meneer dat opgelost heeft, dan kan ik daar ook gebruik van maken. Nu sloop je mijn bericht eruit.
Met jou advies kan ik niks.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Dat is geen onzin maar dit is bedoeld om te voorkomen dat verschillende zaken door elkaar lopen, iets is nooit exact hetzelfde.
 

Stefzone

  • #5
Los van het feit dat ik het niet met je eens ben, ik heb exact dezelfde vlotter en exact hetzelfde probleem, help je hier niemand mee. Dan moet je het topic gewoon sluiten. Het staat al 3 jaar stof te happen.
Ik heb inmiddels een persoonlijk bericht gestuurd naar deze beste meneer, wellicht kan hij me wel helpen
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Meestal lezen bezoekers eerst de forumregels voor ze reageren. :?
 

Stefzone

  • #7
En heb je nu ook het persoonlijke bericht verwijderd wat ik gestuurd had naar deze beste meneer die mij wel kon helpen? Ik kan deze niet meer terugvinden in de verstuurde berichten?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #8
Dat vind ik eigenlijk een nogal ongefundeerde beschuldiging!

Ik ben een aantal jaren moderator geweest bij Klusidee (en inmiddels al weer jaren bij een geheel ander forum), maar een mogelijkheid om aan andermans persoonlijke berichten te komen heb ik nog nooit gezien. En dat is maar goed ook, zou wel zot worden als moderators of siteadmins privéberichten van andere forumleden zouden kunnen lezen of zelfs wissen.

Maar ik denk dat ik wel weet waar je bericht zou kunnen staan: in de 'Outbox'. Daar blijft het staan tot het door de ontvanger gelezen is. En als die ontvanger niet heeft ingesteld dat ie alertmails van Klusidee wenst te ontavngen, zal ie nooit en te nimmer weten dat er hier een privébericht naar hem gestuurd is. En wie weet heeft ie daar ook helemaal geen zin in. Stelt een vraag, krijgt (al of niet) een antwoord, lost zijn probleem al of niet zelfstandig op en wil verder niets meer weten van het forum. Heel gewoon en helemaal niet erg.

Je zult het moeten doen met de 'vaste' beantwoorders, die steken een hoop tijd in dit forum om anderen te helpen. Zoals Jan dat doet in de moderatie ervan.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu