Verkeerde kleur kit badkamer? Klopt dit wel?

Txgrl

 • #1
Hallo,
Graag jullie advies aan een klus nitwit.
Ik woon in een nieuwbouwhuis van 5 jaar oud. Vanwege wat problemen in het huis is het bouwbedrijf deze week bezig geweest in onze badkamer. Ze hebben een aantal tegels vervangen en daarna alles weer afgekit.
Nu het ‘probleem’. De kit die ze gebruikt hebben is wit. De rest van de kit in de badkamer is creme kleurig. Het ziet er niet uit.
Gisteren gelijk contact opgenomen en vanmorgen stonden ze weer voor de deur. Ze zweren echter bij hoog en bij laag dat het wel goed is en dat de kit vanzelf verkleurd.
Aangezien ik ze geen leugenaars wil noemen hebben we het daar eerst maar bij gelaten. Maar ik heb er geen goed gevoel bij. het is echt een heel groot verschil in kleur.
Plus, maar dat weet ik niet zeker, het staat mij bij dat dit een paar jaar geleden ook is gebeurd (ook bij werkzaamheden) en dat dit kit toen wel is vervangen door een andere kleur kit.
Mijn vraag is eigenlijk concreet: klopt het dat deze super witte kit nog gaat verkleuren en dan ook creme kleurig wordt? Zo ja, hoe lang duurt dat dan? Of word ik zoet gehouden met een mooi verhaal en moet ik ze over een paar maanden alsnog laten terug komen omdat het er niet uit ziet?
Graag jullie advies.

P.s. ik zal vanmiddag proberen een foto erbij te zetten maar ik ben nu op mijn werk dus dat lukt even niet.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #2
  Het forum is niet bedoeld om het werk van anderen te beoordelen, maar witte kit wordt niet beige door veroudering. Hooguit zwart door schimmel. :mrgreen:
   

  Txgrl

  • #3


  Hier dan de foto
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Op de foto heeft alles dezelfde kleur. Vraag nog eens goed na of (en wanneer) de kit verkleurd. Laat het desnoods op papier zetten.

  Walker heeft het al aangegeven. Hier gaat dus een slotje op.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu