verhuizen diepvriezer

A

Anonymous

Gast
  • #1
Kan iemand mij helpen met de volgende vraag: Hoe verhuis ik een diepvries en een koelvriescombinatie met inhoud???
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Ik weet natuurlijk niet over welke afstand/hoeveel tijd... Maar het is toch wel slim de koel/vries combinatie zo veel mogelijk leeg te eten, en zo min mogelijk mee te nemen. Daarnaast zou je hier en daar bij vrienden en kennissen kunnen informeren of je hun koelboxen (camping/strand) mag lenen, inclusief koelelementen. Dan kun je zoveel mogelijk diepvriesspul in die koelboxen vervoeren. Hoe voller ze zitten, de te langer blijft het goed. Eventueel zou je extra kunnen isoleren met isolatie"folie", van dat bubbeltjesspul met een aluminium laagje erop, te koop bij dhz zaken. Daar kun je de spullen stuk voor stuk inpakken of het om de koelbox heen slaan. En misschien hebben je buren wat ruimte in de vriezer over zodat je niet alles tegelijk hoeft over te brengen?

Succes bij de verhuizing!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
ik heb ook wel eens gehoord dat je de vriezer lang op invriezen moet zetten en dan verhuist... Op nieuwe adres direct stekker er in en klaar!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Arie, het hangt ervan af hoe groot die vriezer is. En of hij van begane grond naar begane grond moet of op etages. Want inclusief belading is zo'n vriezer een zwaar ding en verhuizers mogen niet zwaarder dan een bepaald gewicht sjouwen. Daarnaast bestaat bij zwaar gewicht extra risico op beschadiging, omdat het geheel moeilijk te hanteren is! Ik zou niet graag een goed gevulde vriezer ergens een flinke trap af tillen....
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ik heb voor het tijdelijk opslaan van je vriezerinhoud misschien nog een tip. Mijn vorige (oude) vriezer lekte bij de deur lucht en moest daarom vanwege te veel ijsafzetting regelmatig ontdooid worden. Wat doe je dan met de inhoud? Ik spaarde eerst een aantal stevige dozen. Deed daar alles in en omwikkelde de dozen met dekens en oude gordijen. Als je maar voor voldoende isolatie zorgt, blijft alles bevroren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu