Venlo uitloop wastafelkraan komt niet los

Kerwin

  • #1
Beste allemaal,

Ik ben aan het worstelen met de uitloop van mijn Venlo kraan. Uit eerdere Posts heb ik geleerd dat ik de uitloop moet verwijderen voordat ik met een imbus de rest kan verwijderen. Nu heb ik een zwart druksysteem gevonden aan de achterkant van de uitloop. Maar als ik hem indruk krijg ik met alle kracht geen beweging in de uitloop.

Iemand een idee waar dit aan kan liggen of wat ik hieraan kan doen? Heb al een beetje wd40 op het systeeem gespoten in de hoop dat het wat los zou komen.


 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Welke type venlo is dit dan?
 

Kerwin

  • #3
Dat weet ik niet. Heb dit huis vorig jaar gekocht en toen zat de kraan er al in. Maar het heeft een losse warm- en koudwaterkraan. Op de kraan staat Venlo.


Maar de uitloop is we vastgeklikt (op de uitloop zit een zwart pintje wat we in kunnen drukken, zie eerdere foto) en hij heeft ook zo’n aparte aansluiting aan de onderkant
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Venlo Onderdelen Noxxa 3-Gats wastafelmengkraan F2623AA



en je moet hem in drukken, en uitloop al wrikkend om hoog trekken.
 

Kerwin

  • #5
Hm, maar als we hem indrukken krijgen we er geen beweging. Raar. Dan gaan we daar toch nog maar even verder mee. Nog tips?

Ps. Welk type Venlo is het? Want die op dat plaatje is hem!
 

Kerwin

  • #6
En natuurlijk veel dank voor je reactie!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #7
Staat boven tekening en als je het kunststof klemmetje bekijkt en de constructie waar ie in valt dan is maar 1 manier in drukken dat ie vrij komt en dan kan ie er uit.

Zal al wel beschadigd zijn.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu