Vaatwasser siemens stopt halverwege programma

Karel12345

 • #1
Mijn siemens vaatwasser SE64530/13 stopt halverwege het programma, dan is de vaatwasser helemaal dood, lampjes bij het programma en de tijdsduuraangave zijn uit, de aan/uit knop is dan nog ingedrukt. net of de machine helemaal stroomloos is.
wanneer ik de deur dan ongeveer een half uur open laat staan, dan de aan/uit knop indruk verschijnt de tijdsduur weer, en brandt het lampje bij de programmas ook weer. soms blijft er ook water in de kuip staan, dit omdat hij het programma niet afmaakt, volgens het forum hier kan er water onder in de machine staan, zodat er een of andere beveiliging ingeschakeld wordt, ik heb de linkerzijkant er al afgehaald, en beide vlotters, die met het blauwe hendeltje en rode hendeltje zijn schoon, alleen linksboven in het labyrint is het vies. kan de viezigheid van het labyrint deze storing veroorzaken?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  Besturing in de deur defect , beter een nieuwe kopen.
   

  Karel12345

  • #3
  Bedankt voor de snelle reaktie, wat zou er defect kunnen zijn in de besturing? want wanneer de deur een tijdje open staat, dan heeft de vaatwasser ineens weer stroom, lijkt wel of hij door warmte ergens een verbinding verbreekt.
   

  S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #4
  Vaak een defecte triac op de print welke op zijn beurt weer een onderdeel in de machine aanstuurt welke ook defect is.
   

  Karel12345

  • #5
  Bedankt, dan ga ik op zoek naar een andere vaatwasser.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu