Vaatwasser miele G647 sci plus werkt normaal maar droogt niet

lucien heyligen

  • #1
De vaatwasser doet het heel het programma (wassen spoelen en drogen) maar op het einde van het programma knipperen de ledlampjes einde en start en de vaat is lauw en niet droog.
Ik heb de waterstanden en temperaturen gecontroleerd tijdens de werking en merk dat de temperatuur van de laatste spoelbeurt maar lauw is en niet heet genoeg om de vaat te drogen terwijl het water wel heet wordt tijdens het wassen van de vaat.
De ventilator blaast ook maar heel lauwe lucht
Weet iemand de oorzaak hiervan?
 

lucien heyligen

  • #3
De vaatwasser heeft nog steeds hetzelfde probleem, werkt soms foutloos en soms geeft hij bij de laatste spoelbeurt te lauw water zodat de vaat niet droog is en de ledjes start/ einde knipperen ook al werkt de droogventilator perfect.
Als tijdens het wasprogramma een luid brommend geluid te horen is gedurende een 10 sec verloopt het programma foutloos en is de vaat droog, is er geen luid gebrom te horen loopt het mis en is de vaat niet droog en geeft het toestel een knipperende foutmelding.
Ik denk dat het gebrom komt van een ventiel dat aangestuurd wordt en lawaai maakt maar niet altijd werkt zodat erdan ook geen gebrom te horen is. Mijn vraag is welk ventiel kan dit zijn en waar zit het (op het labirint?).
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu