Vaatwasser Etna VWT349WIT harde reset?

Bert__

 • #1
Dag allen,

Ik krijg een foutmelding bij deze vaatwasser nadat ik in plaats van een afwasblokje (waren op) wat dreft in de vaatwasser heb gedaan... met een hoop schuim tot gevolg; niet zo slim. Heb al het schuim verwijderd, maar nu nog steeds flikkerlampje dat wijst op 'toestel overvuld: te veel watertoevoer'.

Bij deze foutmelding staat er bovendien dat ik de servicedienst van Etna moet bellen. Bij de aansluiting van deze vaatwasser hadden we die foutmelding ook (bleek toen te gaan om een dopje dat nog ergens af moest). Verder is dat voor nu niet relevant, maar ik weet wel dat die man van de servicedienst toen op een minuut klaar was.

Vooraleer die mensen weer te laten opdraven, iemand die weet hoe ik die foutmelding weg krijg en de vaatwasser dus kan resetten? De oorzaak van de foutmelding (dreft en dus niet te veel watertoevoer) is immers weg nu.

Bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  Water van bodemplaat verwijderen.
   

  Bert__

  • #3
  Het volstond inderdaad om de vaatwasser te ontkoppelen en even uit de kast te schuiven zodat ik hem kon kantelen, waardoor het water van de bodemplaat kon lopen.
  Simpel ... als je het weet. Bedankt!
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu