Vaatwasser bauknecht gsx 4756 deur geleiders

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn vaatwasser springt tijdens het afwassen open ik heb al een keer de deur begeleiders vervangen (de metalen strip met kunststof begeleider) wie weet wat dit kan zijn


alvast bedankt
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
waarschijnlijk zijn de scharnieren en/of de bevestigingspunten daarvan krom waardoor de deur iets te laag staat en opengedrukt wordt door de waterdruk van de machine. De bevestigingen zijn van buitenaf te zien, deze moeten horizontaal staan. De scharnieren zijn alleen te beoordelen als ze gedemonteerd zijn, de haak waaraan de remband vastzit staat dan krom.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Nog een vraag over de Bauknecht gsx 4756 vaatwasser ivm de scharnieren waar jij het over had. Is dit gezien de leeftijd van de vaatwasser (7 jaar ) verstandig om te maken, en weet jij ook waar je kwa kosten ongeveer rekening mee moet gaan houden?


alvast bedankt
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
de materiaal kosten zullen zo'n 50 a 60 euro bedragen. maar met een 7 jaar oude Bauknecht kan er nog veel meer in het verschiet liggen. pomp, dichtingen, etc. de te verwachten levensduur van zo'n ding ligt niet zo hoog.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Sluit me aan bij advies collega, niet meer repareren, kwaliteit van deze machines is niet zo groot zoals je zelf al meemaakt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu