Vaatwasser Bauknecht GSI 3374 thermodry storing

Renekant

 • #1
Hallo,
De vaatwasser doorloopt het programma. Je kan tijdens het programma de vaatwasser openen. Dan blijkt de vaat niet nat te zijn en na afloop dus ook niet schoon. Er ligt wel water onder in de machine tijdens het programma. Dat is wel weg na het programma. Het waspoeder ligt op de vaat (onder het klepje). M.a.w. er wordt niet gespoeld door de machine. Wat kan het probleem zijn?
Alvast dank voor advies,
René
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Renekant

  • #2
  Hallo,

  Wat meer info over de storing van mijn eerdere vraag zodat u meer aanwijzingen heeft om de mogelijke oorzaak te vinden. Heb de vaatwasser uit de inbouw gehaald en een programma gestart. Je hoort de machine water pakken en afpompen. Bovenin de machine zie je 2 doorzichtige leidingen lopen die m.i. water moeten doorvoeren om te spoelen. Dit gebeurt niet. Circulatiepomp werkt niet, zit verstopt? Hoe kan ik daarbij om te kijken of de pomp vuil is of defect?
  Alvast bedankt,
  René
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu