Vaatwasmachine Pelgrim gvw 935

RobbertKrijgsman

  • #1
Heb een verstopping gehad met dit model na alle filters goed schoongemaakt te hebben en zelfs de afvoerleiding schoongeblaast te hebben blijft de storing zich herhalen. Ik resert de vaatwasmachine door hem 2sec. de startknop in te drukken en het programa opnieuw op te starten maar na eigelijk amper een seconde komt de foutmelding binnen door een piep die zich telkens herhaalt. Weet iemand wat dit kan zijn ??
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Kijk eens of er water op de bodemplaat staat.
 

RobbertKrijgsman

  • #3
Hoi Soldeerbout, er staat geen water op de bodemplaat, ben in middels er achter dat die het water ook goed wegpompt dus daar is ook niks mis mee zou eigelijk niet weten wat het kan zijn
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #4
Met de bodemplaat bedoel ik de echte bodemplaat dus waar de pompen zich bevinden.
Knippert het startlampje in een bepaald ritme bv 6x.
 

RobbertKrijgsman

  • #5
Hoi soldeerbout, de storings is inmiddels verholpen, weet niet exact wat het was maar vandaag stond de wasbak weer vol met water na een paar keer met de onstopper gespeelt te hebben hoorde ik een doffe plop waar door de afvoer ineens leeg leep. Daarna weer de vaatwasmachine geprobeert en deze sloeg ook niet in zijn storing. Dus toch een verstopping vermoed ik. Vreemde vind ik dat de afvoer van de vaatwasmachine zonder in de afvoerpijp te hebben zitten ook in storing sloeg. In elk geval bedankt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu