Kortsluiting vaatwasmachine Pelgrim GVW820Z

Sensa

  • #1
Hallo,

Ik heb al een tijdje problemen met mijn vaatwasmachine een Pelgrim GVW820Z. Deze veroorzaakt ieder keer een kortsluiting. We hebben van alles geprobeerd, schoongemaaktl, Soda, de stekker eruit gehaald.
Ook hebben wij via deze site alle oplossingen geprobeerd die vermeld staan maar helaas, het moment dat er deze een programma gaat draaien, dan slaan de stoppen door. Hij pomp water en voert deze ook weer af. We zijn ten eindel raad en vragen ons nu af wat het probleem kan zijn. Zou iemand mij aub kunnen vertellen wat ik nog zou kunnen doen om het probleem te verhelpen. Moeten wij hier een monteur voor inschakelen? ik hoop zsm een bericht te ontvangen.
alvast bedankt,
grt,
Sensa
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
De enige manier om erachter te komen waarom "de stoppen eruit slaan" is door van de belangrijkste onderdelen van de vaatwasser tijdelijk de aansluitingen stuk voor stuk los te koppelen (en goed te isoleren) en dan te kijken of de stop (of is het de aardlekschakelaar?) er niet meer uit slaat. Belangrijke onderdelen o.a.: verwarmingselement, aquastop , afvoerpomp, hoofdpomp.

Indien je niet voldoende technisch onderlegd bent om zoiets zelf te doen, dan is het inderdaad beter een monteur erbij te halen.
 

Sensa

  • #3
Hallo Kees,

Nog bedankt voor je snelle reactie. Helaas zijn wij technisch niet onderlegd en zullen wij een monteur moeten inschakelen.

nogmaals bedankt,

grt,
Sensa
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu