Bosch vaatwasmachine stopt na 20 sec en neemt geen water meer

Daisytje

  • #1
Hello, mijn vaatwasmachine Bosch serie 2 silence -E-nummer : SGS2ITW11E gekocht op 26/07/2022 stopt na 20 sec, hij wil precies geen water nemen en dan brand er een rood kraantje.Ik heb gekeken op internet wat het allemaal zou kunnen zijn en heb alles wat ik kon vinden toegepast maar niets helpt.Doordat er nog garantie is heb ik een technieker laten komen en die zei me dat het geen garantie is doordat er muizen zouden aan een draad geknabbeld hebben en voor ongedierte ben je niet verzekerd of is er geen garantie.De kost is 100€ voor de verplaatsing van gisteren + de kosten voor het 2e bezoek is 289€(werk + een kapotte draad vervangen).
Ik heb moeten tekenen wat ik gedaan heb maar mijn vraag is of er dat nog iemand tegengekomen heeft ?Het toestel krijgt wel nog elektriciteit want het display brand.
Ik moet er nog bijzeggen dat ik 8 katten heb die in huis zitten.Is een muis sterk genoeg om draad kapot te knabbelen?Ik begin te twijfelen als het wel de juiste oorzaak is.
 

Lampje45

  • #2
Nou dat kan wel zeker. De Renault Cabrio van mijn vriendin had ook illegale bewoners. In de ruitenwisser ruimte hadden de muizen de kabelboom opgevreten.
A hell of a job.
20210413_115009.jpg

Leek wel microchirurg.
Met de soldeerbout en twee handen de kabelboom zien te repareren via de mini opening die er daarvoor is.

20210414_180506.jpg


20210417_182627.jpg

Maar het is gelukt maar vraag niet hoe?
 

Daisytje

  • #3
Ik dacht dat een muis zijn tanden niet sterk genoeg waren, maar als je ziet dat ze koper kunnen kapot krijgen.
Weer iets dat ik bij weet.
 

Lampje45

  • #4
Nou vergis je daar niet in, toen ik nog een kleine jongen was gingen we wonen in een nieuwbouwhuis in een klein dorp.
Dat wijkje lag dicht bij een boerderij, nou onze provisiekast was helemaal leeg gevreten, want ze hadden een gang gevreten naast het kozijn in een gemetselde muur. Nou was de kwaliteit, net na de oorlog wel van een bedenkelijke kwaliteit (de z.g. revolutiebouw), maar ze vraten wel steen en cement.
 

Daisytje

  • #5
Het zal wel een duur grapje geweest zijn.Misschien moet ik blij zijn dat het maar de vaatwas is.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu