Tweedehands inductiekookplaat

Laatje79

  • #1
Hallo,

Ik heb een tweedehands inductiekookplaat gekocht. Deze is maar een jaar oud. Ik heb een 2 fase groep in de meterkast. Ik kan hier alleen maar elektrisch koken. Deze kookplaat deed het gewoon goed bij de vorige eigenaar en hebben de kabel laten installeren door een erkende electricien. Alleen nu slaan mijn stoppen elke keer door. De kookplaat werkte goed en heeft nog garantie. Maar ik wil eerst uitzoeken of het niet aan de kabel kan liggen voordat ik hem terug stuur naar de winkel. Moet ik een andere kabel halen omdat hij niet goed ‘comminiceert’ Met onze fase groep?
 

CV__

  • #2
Welke kookplaat? Hoe aangesloten? Welke stoppen gaan door? Wat voor kookgroep precies? Of gaat er een aardlekschakelaar uit?

Als je een kookgroep op 2 verschillende fasen aansluit achter twee 2P aardlekschakelaars en ne gebruikt een kookplaat met 1 nulgeleider gaan die er gegarandeerd uit ja.
 

Tom345

Specialist Elektra
  • #3
Grote kans dat jouw Perilexdoos anders bedraad is dan die van de vorige eigenaar. Kijk even bij andere posts over inductiekookplaten wat voor informatie we allemaal nodig hebben en maak wat foto's.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu