Toiletrenovatie

Obelix992.

  • #1
Hallo forum,

In onderhandeling voor het kopen van een huis. In principe is het rond. Alvast naar de verbouw/renovatie mogelijkheden aan het kijken. Nu kwam ik de foto van het toilet weer tegen. Wij willen graag een inbouwreservoir. Nu weet ik alleen niet of dit qua breedte van de muur en positie van de deur ideaal is om hem tegen de rechter muur te plaatsen. Ik zag ook hoekreservoirs. Wellicht is dit iets om over na te denken? Ook zit ik een beetje met het verplaatsen van de afvoer. Betonnen vloer met kelder er onder. Is dit een beetje te realiseren? Graag jullie mening en expertise met betrekking tot het (ver)plaatsen van de pot.

Als ik op de foto de tegels tel zijn de afmetingen zo'n 1000x550.

 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Veel hangt af wat voor riolering er zit, achterlangs loopt ook een buis zo te zien.

Ik vermoed een gietijzeren buizenstelsel bekijk dat eerst eens.
 

Obelix992.

  • #3
Achterlangs zal waarschijnlijk de afvoer van de badkamer lopen. Uitgaande van gietijzer: is die makkelijk aan te sluiten op pvc? Ik zou dan evt in de kelder de gietijzeren pijp af kunnen zagen om hem te verleggen en verlengen met pvc.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Zo gemakkelijk gaat dat niet moet de situatie foto zien kelder.
 

Marcn88

  • #5
Als je gaat renoveren doe het dan goed en vervang alle oude leidingen wat van gietijzer e.d is zodat meteen alles voor elkaar is, dat is beter dan over een x aantal jaar weer alles te moeten loshalen ivm lekkage of verstoppingen
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
8
4

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu