Toiletblokje inbouwreservoir.

Bprosman

 • #1
Die toiletblokjes voor in inbouwreservoirs, ik zie daar speciale drukplaten voor. Valt zo'n blokje gewoon (onderin) het spoelwater of blijft dat in die buis "hangen" zoals een gewoon toiletblok en hangt het gewoon in het water ?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Dimkal

  • #2
  De laatste modellen sticks of blokjes vallen in een kokertje wat net in het water hangt. Het blokje of stickje lost dan langzaam op in het kokertje door de kleine openingen die er in zitten. Kwaliteit van de blokjes of stickjes verschillen van merk tot merk enorm. Je kunt het beste even kijken of je wat reviews kan vinden op internet van gebruikers. De ontwikkeling heeft in ieder geval niet stil gestaan de laatste modellen zijn verbeterd wat systeem en blokjes betreft.
   

  Bprosman

  • #3
  Ik heb een "oud" inbouwreservoir (17 jaar), voor zover ik kan zien (aan het bedienpaneel) lijkt het Fischer of Schwab (er staat +GF+ op het paneel). Ik zal eens zien of ik iets kan knutselen maar wilde weten of het blokje in het kokertje bleef hangen of het gewoon een "Stortkoker" was. Dank voor het antwoord.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu