[TEKA DW8 55 FI] Nieuwe vaatwasser start niet

ruziemetvaatwasser

 • #1
Beste,

Sinds paar dagen zijn we verhuisd naar deze gerenoveerde woning. Zo is ook de complete keuken vernieuwd en nog ongebruikt voordat wij de woning betrokken. Echter krijgen we de vaatwasser niet aan de praat. We denken dat het iest met het water heeft te maken. De vaatwasser is al een keer aangeweest, maar we hadden van te voren niet gecontroleerd of de water toevoer wel open stond voor de vaatwasser. Na enkele uren begon de vaatwasser te piepen, omdat de vaatwasser het programma had afgerond. Toen we de vaatwasser openeden zagen we direct dat er iets fout was gegaan. De vaat was nog vies en het vaatwastabletje was nog intact. Er is dus geen water gebruikt.

We hebben al verschillende kranen open proberen te draaien maar we krijgen het maar niet voor elkaar om de vaatwasser nu te starten. Na het selecteren van het programma en het dichtdoen van de vaatwasser gebeurt er namelijk niks. Nul geluid.

Zie foto voor de aansluiting.

Alvast bedankt.

snip vaatwasser 1.JPG WhatsApp Image 2021-01-11 at 14.43.30.jpeg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • ruziemetvaatwasser

  • #2
  inmiddels opgelost. Combinatie van uitstel functie en de opendraaien van de koude kraan:mrgreen:
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu