Tefal GV7340 geeft geen stoom - Steam lamp blijft knipperen

RJV

  • #1
Onze strijkijzer (Tefal GV7340) geeft geen stoom meer. Als we hem aanzetten wordt de stijkbout warm, maar na enige tijd wachten komt er geen stoom uit. Het rechter (steam) lampje blijft knipperen, normaal moet deze continu gaan branden en komt er stoom uit.

Iemand enig idee?
 

RJV

  • #2
Inmiddels heb ik heb schoon gemaakt en water in de ketel flink leeg gespoeld en in de wasbak geleegd. Er kwam flink wat kalk uit!! Daarna weer gevuld met water en aangezet. Na even opwarmen ging het lampje weer branden. En er kwam weer stoom uit...maar...pret was van korte duur. Daarna leek het erop alsof de druk wegliep en er kwam geen stoom meer uit, het magneetje hoorde ik nog wel klikken alleen het stoom kwam niet.
Daarna de hele cycles weer herhaald, water eruit, schoonmaken, water erin en aanzetten. Toen deed hij het wel weer...maar weer voor korte duur. Dit nog twee keer gedaan, omdat ik dacht dat hij verstopt zat door alle kalk. Alleen de klacht blijft...na legen en opnieuw vullen doet hij het even en daarna lijkt de druk weg te lopen. Als ik hem daarna uitzet, blijft het Steam-lampje ineens knipperen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu