Tado icm honeywell chronotherm IV + chronotherm vision modulation

Jan Oudman

 • #1
Dag ik heb een Intergas kombiketel met vlakbij de ketel een chronotherm modulation thermostaat, en in de woonkamer een chronotherm IV thermostaat. Het OpenTherm gedeelte is doorgelust naar mijn vloerverwarmingspomp (deze zit tussen modulation en chronotherm IV). daar zit ook de voeding (24v) van het hele thermostaat gebeuren.

nu vermoed ik dat de modulation de aan/uit van de ketel aanstuurt, en opentherm praat met chronotherm IV en de vloerverwarmingsregel eenheid.

hoe sluit ik in deze constellatie een TADO aan, en welke TADO set heb ik dan nodig?
vloerverwarmingregeleenheid.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Krunnie

  Specialist Elektra
  • #2
  Als je alleen een vermoeden hebt hoe het is aangesloten is het lastig voor ons advies te geven.

  Het model van de ketel zal al helpen (Intergas maakt er meerdere) en ook een beschrijving waar precies de draadjes van de thermostaten heen gaan (met klemnummers) kan een hoop verduidelijken.
   
  • Like
  Waarderingen: Jan Oudman

  Jan Oudman

  • #3
  honeywell-modulation-type.jpg
  schema-verwarming-gjalt39.jpg
   

  Jan Oudman

  • #4
  Het is een Intergas HR kombi kompakt 24/48
  de ketel is aan de draadjes S1 S2, A en B gaan naar vloerverwarming, daarvandaan door (via kroonsteentje bij de ketel) naar de chronotherm IV thermostaat.

  dit doorlussen maakt dat ik niet weet of tado hier gaat werken, of dat ik wellicht nog een draadloze module aan de pompregeleenheid moet toevoegen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator:

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu