Stankafsluiter voor vloerput met 75mm doorsnede

Rf1002

 • #1
Hallo medeklussers,

Ik ben nieuw op het forum en kom direct een vraag stellen.
Ik heb een afvoerbuis die van onder de vloer van de garage loopt. In een hoek is daar een put op aangesloten. Omdat de garage verkeerd betegeld is loopt al het water naar de verkeerde hoek als de sneeuw van de auto smelt. Gelukkig zit in die hoek toevallig een dekseltje om een eventuele verstopping te verhelpen. Daar wil ik nu graag een vloerput van maken.
De doorsnede van de PVC-buis is 75mm, die loopt iets op waar de deksel zit. Ik wil daar graag een vloerput met stankafsluiter inschuiven, maar ik vind alleen putten en stankafsluiters voor 100mm buizen (of groter).

Weet iemand of er ook vloerputten zijn met een 75mm doorsnede, of is er misschien iemand creatief genoeg om de stank op een andere manier af te sluiten?

Bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Xr8

  • #2
  Vloerputten met 75mm aansluiting gewoon verkrijgbaar, een stankslot zit in de put verwerkt. Dat hoef je er niet los tussen te zetten.

  Succes.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu