Spacklatex blaart op

Milano

 • #1
Hallo ff een vraagje.ik heb de hele kamer en keuken onder handen gehad met spacklatex.omdat alles gespackt is hier.maar nu een meter boven het gasfornuis begit er een strook van 10cm opteblaren en helemaal bovenaam bij het plafond.hoe zou dat kunnen?hitte lijkt me niet waarschijnlijk ,of is het op die plaatsen niet goed ontvet.wie zou me kunnen zeggen wat het is. :cry:

mvg milano
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #2
  Vocht / condens.
   

  Milano

  • #3
  Hoi

  zou het dat zijn.het is een stuk muur van 1,50 onderaan en bovenaan blaart die op ,en daar tussenin is niks aan de hand.wat zou ik eraan kunnen doen?
   

  Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #4
  Beter ventileren, of de muur op dat stuk "gesloten maken " met een afsluitende transparante coating over het spackwerk. Hiervoor moet u echter toch eerst de blaarvorming herstellen.

  In voorkomende gevallen kan het zo zijn dat de ondergrond verkrijt. Hierdoor ontstaat onthechting. Die verkrijting wordt veroorzaakt door onvoldoende afgebonden stucwerk. Het verdient dus aanbeveling om na het loshalen van de spacklaag de ondergrond goed te inspecteren op poederen.

  Als u met uw vlakke hand over die plekken strijkt en u heeft witte handpalmen doet moet de ondergrond eerst gefixeerd worden, ofwel vastgezet met een fixeermiddel.

  Verder mag de minerale ondergrond niet meer dan 4% vocht bevatten voordat u gaat afwerken.
   

  Milano

  • #5
  Hoi kees de schilder

  bedankt voor je uitgereide andwoord.ik ga kijken wat ik ervan kan maken.
  het is ingewikkelder dan ik dacht. :oops:

  mvg milano
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu