Sirocco werkt niet

Gerda300

  • #1
De Miele droger model: T491 sirocco werkt niet meer . Het lampje in de trommel brand wel, de deur gaat ook elektrisch open maar het startlampje en alle andere lampjes werken niet en hij start dus ook niet op. Hoe weet ik of er b.v een nieuwe zekering moet worden geplaatst, of dat ik beter een nieuwe kan kopen.Hij is ongeveer 18 jaar oud, heeft repareren wel zin
 

Rusako

  • #2
Hallo brandt het lampje einde ook niet?Rechts v/d machine
 

Gerda300

  • #3
Nee al die lampjes rechts branden niet
 

Rusako

  • #4
Dan is het zo moeilijk te zeggen wat er dan kan zijn,kabel breuk los contact.( Meten is weten ) :cry: Gr.Rudi
 

Gerda300

  • #5
Dus toch maar een monteur, laten komen. Een nieuwe printplaat wordt me afgeraden. Te kostbaar voor zo een oude machine. Er is een bedrijf dat indien ze het probleem niet kunnen oplossen 40 euro in rekening brengt. Is dat een goed idee?

groetjes Gerda
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #6
We zeggen normaal gesproken niets van bedrijven, maar om het heel algemeen te houden het volgende:

Wat verwacht je van een dergelijk bedrijf? Dat ze de machine uit elkaar gaan halen en dan op zoek gaan (meten) naar een kabelbreuk? Vergeet het. Goede kans dat er één blik op de machine geworpen wordt en dan gezegd wordt: ik zie het al, veel te oude machine, is niet meer te repareren. Weg 40 euro.

Vaak hoef je niet te betalen als je daarna via zo'n bedrijf een nieuwe bestelt. Maar dan heb je geen keuze meer en waarschijnlijk koop je elders de machine van je keuze voor minder. Ook heb je dan niet de rust om naar een ander apparaat te gaan kijken / ze te vergelijken.

Doe jezelf een plezier en houd die 40 euro in je zak.

Indien je iemand kent die een en ander kan nameten, dan zou dat nog een mogelijkheid zijn en anders wordt het toch nieuw... :wink:
 

Gerda300

  • #7
Hoi,
ik ken wel zo iemand maar die kan ik niet bereiken dus wacht ik nog maar even af misschien is hij er volgende week wel .En Miele zelf is dat een idee anders
Groetjes Gerda
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #8
Ik denk dat je dan duurder uit bent, waarschijnlijk met hetzelfde resultaat. Meer wil ik er niet over zeggen, gebruik eventueel zelf google om meer te weten te komen over voorrijkosten ed. :wink:
 

Gerda300

  • #9
Okie dokie bedankt.
groetjes Gerda
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu