Siemens koel/vries combinatie probleem

StevenB

 • #1
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Siemens koel/vries combinatie.

Type-nr. KG35V421FF/01
FD8309

Het begon met zo nu en dan een tikkend geluid vanuit de koelkast echter dit hield na een dag of 2 op en heb ik er verder geen aandacht meer aan besteed.
Sinds een aantal dagen merk ik echter dat de koelkast vaker aanslaat en daarbij meer geluid produceert. Na wat onderzoek aan de koelkast merkte ik dat het tussenliggende schot tussen koelkast en vriezer aan de voorkant bloedheet wordt. Zo heet dat je deze eigenlijk niet langer dan een paar seconden kan aanraken.
Daarop heb ik meteen de koelkast van de muur gehaald om tevens te kunnen voelen of de achterkant ook zo heet wordt. Dit is enkel alleen het geval voor de leiding die naar boven loopt. De bovenkant van het koelraam is aan te raken en vast te houden en het verdere deel blijft gewoon koel.

Verder lijken me het koel en vries gedeelte goed te werken alleen maak ik me zorgen om de hitte die het apparaat genereert (dat kan volgens mij namelijk niet goed zijn).

Graag advies in deze.

BvD,

Steven
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Heeft iemand advies ?
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu