Schuifdeuren voor zolderkast

Marco31

 • #1
Hallo,

Ik wil op zolder onder de schuine kap een inbouwkast maken met schuifdeuren. Hiervoor ben ik op zoek naar deurpanelen van ongeveer 68 cm breed (liefts wit) met een maximale diket van 18 mm. Kan iemand mij vertellen wat ik hiervoor het beste kan nemen? Kan MDF bijv. ook?

Natuurlijk heb je van die witte meubelpanelen die je dan kunt zagen op een breedte van 68 cm, maar dan moet je aan de zijkant zo'n witte band plakken/strijken.

Daarnaast wil ik ook laminaat gaan leggen op zolder. Wat is slim om te doen? Eerst het laminaat leggen en vervolgens de kast 'daarop' bouwen en de onderrail op het laminaat bevestigen? Of juist eerst de kast maken en het laminaat tegen de onderrail aanleggen (krijg je dit wel strak?)?

Dank voor jullie reactie.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Deurpanelen wit
  300mm breed
  400mm breed
  500mm breed
  600mm breed
  800mm breed
  maar 68cm niet
   

  Waldy

  Specialist Zonwering
  • #3
  Eerst de kast bouwen en dan het laminaat leggen
   

  Zwartetijger

  • #4
  Eerst de kast bouwen en dan het laminaat leggen
  ...ik ben dus dom genoeg geweest om dit net andersom te doen: eerst laminaat gelegd, vervolgend moest ik het zagen om de kast te bouwen.[/quote]
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu