Samsung wd0804y8e was/droog combinatie

Ictinc

  • #1
Beste heren en dames,
Ik heb een Samsung wd0804y8e was/droog combinatie.
Sinds een aantal dagen komt er flink water uit het zeepbakje.
Hierop heb ik het zeepbakje verwijderd en schoongemaakt. Dit heeft niets opgelost.
Vanaf de water aanvoer komen er 2 buisjes richting het zeepbakje. Voor de zekerheid deze schoongemaakt, hoewel ik niet het idee het dat dit het kon zijn.
Erna ben ik verder gegaan met het buisje dat rechts uit het zeepbakje komt en de dikkere buis die van onder het zeepbakje richting de trommel loopt.
Deze laatste buis heb ik 2 jaar geleden vervangen doordat die was gescheurd. Deze was vrij schoon maar toch even goed schoongemaakt door kneden en heet water met azijn.
Toch blijft het probleem. De wasmachine neemt water en het zeepbakje loopt vol. Het water dat hierin staat loopt (mijn inziens) veelste traag weg.
Ik heb een aantal keer een paar liter (bijna) kokend water met azijn via het zeepbakje in de machine gehoord terwijl deze bezig was met centrifugeren.
Nadat dit ook niet hielp heb ik de kraan een heel klein beetje opengezet, de machine op trommel reinigen en er wat azijn bij gegooid maar helaas, ook dit heeft het niet verholpen.

Ik heb dus al best wel t eea uitgeprobeerd en gelezen op internet maar ik ben geen monteur en mijn ideeën raken dan ook een beetje op.

Iemand een idee wat ik verder zou kunnen doen?

Alvast bedankt, mvg,
Ronald
 

Ictinc

  • #2
Niemand een idee?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu