Samsung koelkast deurgreep verwijderen

Wille396

  • #1
Hallo,

Ik heb vandaag een nieuw Amerikaanse koelkast van Samsung gekregen, type RS67N82111S9. De handgrepen moesten er op gemonteerd worden. Nu heb ik de siliconen ringetjes tussen de handgrepen en de deur verwijderd. Dit was niet zo slim. Nu zit er ruimte tussen de handgrepen en de deur.

Aan de onderzijde van de grepen zit een gaatje.

Weet iemand hoe je de grepen van de deuren kunt verwijderen?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Als ik de handleiding voor het model RS67N8211S9 bekijk, dan worden de handgrepen op houders geklikt, die daartoe in de deur gedraaid worden.

Zie blz 41 van die handleiding.

Het zou dus niet mogelijk zijn de handgrepen er weer af te halen. Daarom vermoed ik dat het gaatje onderin bedoeld is om er iets in te steken en zo de bevestigingen te lossen.

Ik zou een dunne breinaald proberen of bijv. een afgeknipte balein uit een paraplu of parasol. E.e.a. afhankelijk van hoe groot en hoe diep dat gaatje is. :wink:

Volgens mij heb je trouwens in de typevermelding een 1 teveel staan. Het kan ook zijn dat er nog een ander model bestaat dat ik zo gauw niet bij Samsung kon vinden.
 

Wille396

  • #3
Volgens een Engelstalige site zou je in het gaatje een schroevendraaier moeten steken en dan draaien. Het schijnt nogal lastig te gaan. Mij is het tot nu toe op deze manier nog niet gelukt.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Ik had eerder het idee dat je iets in dat gaatje moet steken om dan een pal omhoog te drukken.

Vandaar een breinaald oid.

Maar zeker weten doe ik dat niet, geen ervaring daarmee.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #5
Na mij weten gewoon een kleine inbus.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu