Ruisende stortbak

Hansvdbaars

  • #1
Hallo allemaal,

graag jullie hulp bij het volgende probleem. Tijdens onze verbouwing is de stortbak hergebruikt. Helaas hebben de klusjesmannen Deze erg vies gemaakt met gruis, is schoongemaakt maar niet voldoende vrees ik. Sindsdien ruist de stortbak met een zelfde toon ruis, soms is ie stil en soms hoor je steeds pschh pschhh. Volgende de aannemer kalk, volgens mij nog vuil. Hij is niet van plan dit voor mij op te lossen. Ik heb er al liters schoonmaakazijn in gegooid. Heeft iemand advies over wat het kan zijn en wat ik er aan kan doen? Vlotter vervangen? Opnieuw schoonmaken? En waar (Hoekjes, gaatjes, onderdelen) moet ik dan vooral op letten?

Alvast bedankt!
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #2
Volgens mij meestal het membraan van de vlotter dat versleten is. Kun je ontdekken waar het geluid precies vandaan komt?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
wat voor reservoir en vlotter is het plaats even een foto zodat ff mee kan kijken.
 

satinam

  • #4
Het kan ook komen doordat er lucht in de waterleidingleiding zit meestal veroorzaakt door werkzaamheden aan de waterleiding gij jouw in de buurt. Wat hier tegen kunt doen is om je hoofdkraan voor een paar minuten of meer af te sluiten en daarna weer te openen. Meestal helpt dit wel, Succes
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #5
9 van de 10 keer is het membraam in de flotter gescheurd.
Loopt het reservoir nu ook wat langzamer vol als eerst?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu