Ruimtevoeler icm etwist mogelijk?

Trabbit

 • #1
Tijdens de bouw hebben ze het aansluitpunt van de thermostaat 20cm van een radiator gemaakt. Dit heeft tot gevolg dat de thermostaat al snel denk dat de ruimte op temperatuur is.

Ik heb al gezocht maar kon het antwoord niet vinden. Is het mogelijk een ruimtevoeler op de etwist thermostaat aan te sluiten en de externe ruimtevoeler dan als referentie voor de ruimtetemperatuur te gebruiken?

Ik kon wel de Remeha RF ruimtevoeler vinden maar die lijkt alleen voor de Isense te zijn?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • De loodgieter

  Vaste beantwoorder
  • #2
  Tijdens "de Bouw hebben ZE"

  Laat ZE dit opknappen was denk ik op voorhand bekend waar alles zou komen.

  Of anders draadloze thermostaat plaatsen.

  John
   

  Trabbit

  • #3
  Jammer genoeg gingen er zoveel zaken niet goed tijdens de verbouwing dat dit probleem een kleinigheid is. De relatie is daardoor verziekt, ik heb voor mij zelf het verlies genomen en er een punt achter gezet. Daarom ben ik nu zelf opzoek naar een oplossing.

  Uit jouw antwoord kan ik dus herleiden dat het bij de Etwist niet mogelijk is om een ruimtevoeler aan te sluiten of een zone leidend te maken? Ik ben zelf niet zo fan van de draadloze producten, door betonnen vloeren die veel tegenhouden. Als het niet anders kan dan is het niet anders en moet ik op zoek naar iets anders.
   

  JeffreyD94

  • #4
  En met een dunne platte kabelgootje de thermostaat verplaatsen?
  Of de kabel verleggen? Moet je wel de muur opnieuw doen helaas.
  Of de radiator verplaatsen?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu