Ruimte tussen vloeren opvullen

larsyuipo

  • #1
20230215_124836.jpg


Recent ben ik verhuisd, nu ligt er een laminaat vloer in de woonkamer en hal. Er is alleen geen overgang tussen de twee kamers. Een dorpel zpu te hoog uitsteken en overgangsprofielen zullen te smal zijn. Ik zpu er dan twee moeten plaatsen met een stukje hout ertussen.

Enige oplossingen hiervoor? Ik zou haast denken dat er wel een breder overgangsprofeil is die hieropgeplakt kan worden. Maar bij verschillende bpiwmarkten kon ik niks vinden.
 

De Bob

  • #2
Hallo
Een rare situatie, Waarom het laminaat niet door laten lopen, of veel dichter tegen elkaar aan, en een laag overgang dorpeltje ertussen.

Of de twee einden strak recht maken, met gelijke tussen maat, en één nieuw deel laminaat op breedte gezaagd dwars ertussen, vast gekit, en de twee naden in kleur dicht kitten, dan lijkt het nog een dorpel/drempel.
 
Laatst bewerkt:

larsyuipo

  • #3
De gehele vloer ligt al en ligt bij de deur niet recht, doorlopen zou wel kunnen alleen zou ik het niet aan de huidge vloer kunnen vastklikken.

Het komt er dan op neer dat ik losse plankjes tussen de twee vloeren moet plaatsen en deze zou moeten afdichten met een profiel. Ik denk alleen dat het niet heel mooi zou staan.
 

De Bob

  • #4
Lees even het tweede gedeelte van mij.
 

larsyuipo

  • #5
Mijn excuus, hen er overheen gelezen. Dat zou inderdaad een optie kunnen zijn. Bedankt voor de suggestie
 
  • Like
Waarderingen: De Bob
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu