Ronde bureau

Rene de klusser

Specialist Bouw
  • #21
Hallo.
Jij vraagt voor het CNC vrezen van het wekblad.
Je zou het kunnen vragen bij de bedrijven die dit doen.
Ik denk dat je al gauw zegt laat maar.
Het vrezen van ronde vormen met CNC is heel goed mogelijk.
maar ook kostbaar.
ik denk dat je alleen voor het vrezen van het blad meer dan de helft van je buged kwijt bent.
Als jij met de passer die ik heb getekend een ronde vorm wil vrezen is heel goed te doen.
je bent een redelijke goede klusser had je aangegeven dan kun je met een beetje handigheid de vreesmachine vast zet aan de passer.
met die passer kun je dan alles maken.
 

Danibo

  • #22
Ja dat is wel veel te veel.
 

Veronika

  • #23
Heb je het al gemaakt? Benieuwd naar het resultaat!

Mocht je nog niet begonnen zijn, waarom mdf? Ik vind ander plaatmateriaal altijd prettiger: underlayment. Het is bijna net zo goedkoop, sterker en minder zwaar, makkelijker te lakken/verven, en ook in goede oppervlaktekwaliteiten te koop bij een professionele platenhandel.
 

Danibo

  • #24
Neen ik ben er nog niet aan begonnen en als het af is zal ik zeker foto's uploaden maard dat zal pas voor over een maand of 2 zijn ik ben namelijk nog een student en heb nu niet erg veel tijd.
Maar die underlayment ik vind daar enkel dingen, over voor badkamervloer en voor daken en heb er eerlijk gezegd ook nog nooit over gehoord en deze is toch veel duurder dan MDF volgens de prijzen die ik heb opgezogd. Maar ik sta altijd open voor alternatieven.
 

Veronika

  • #25
Underlayment is wel iets duurder ja, prijzen varieren natuurlijk, maar ik vind het een prettiger materiaal omdat het lichter en sterker is - zeker voor een vrouw handig - maar daardoor gaat het ook minder snel doorzakken etc. Het is tenslotte een multiplex.

Het is ook in FSC te koop, wat ik ook een voordeel vind. Verder is het heel persoonlijk natuurlijk, zo'n voorkeur voor het ene of andere materiaal! Underlayment zou je zelfs licht blank kunnen lakken als je houtkleur mooi vindt om te zien ipv dekkend gelakt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu