Regenwater onder afdak, te weinig afschot

JolandeB

 • #1
Hoi, wij hebben al een paar jaar een afdak waar we een waterproblemen hebben. De betonvloer heeft te weinig afschot, waar we precies bij het zitgedeelte plassen ontstaan bij regen. Onder de vloer daar liggen ook allemaal buiten van het beregeningssysteem, dus een putje maken is geen optie. Vraag: is het mogelijk om nog een extra laagje beton over de vloer te doen met wel voldoende afschot? Of heeft iemand een ander idee?
Mvg Jolande
image.jpg
image.jpg image.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Als het water door de muren komt dan moet je weten dat de bovenzijde van de vloer hoger moet liggen dan de grond aan de buitenzijde van de muren.
  De aansluiting van de stenen op de vloer is niet altijd waterdicht.
   

  JolandeB

  • #3
  Het komt niet door de muren, het is regenwater dat aan de randen van de vloer naar het midden van het zitje glijd en daar een plas vormt… het glijd onder de banken door, je voelt ook dat de vloer in het midden iets lager is… vandaar de vraag of je een extra laagje beton erop zou kunnen doen?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu