Radiator wordt niet warm - iets met het voetventiel?

Goede Dag,

In ons huis zitten nieuwe radiatoren, maar alleen die in de badkamer (dicht bij de CV) wordt niet warm . Nu heb ik de boel reeds ontlucht, en er komt water uit dus dat zit ook wel snor. Nu zitten er op de verwarming nog twee punten, wellicht dat ik nog iets met het voetventiel moet? Wie kan mij raad geven.

IMG_2391.jpeg IMG_2392.jpeg
 
Ja er zit ook een ontluchter boven, maar ontluchten is al gedaan, en ook alles dichtdraaien en dan deze radiator niet en de boel op hoge temperatuur zetten hielp niet.
 
@BertPleizier heb ik gedaan, het kan bijna niet verder zou je zeggen, maar ik heb niet de indruk dat er wat gebeurd.. zou het nog helpen om nogmaals alle andere radiatoren dicht te draaien en dan hoog te stoken nu het voetventiel overduidelijk is opengedraaid?
 
Omdat we je leiding werk niet zien kan het ook wezen dat boven in het systeem ontluchters zitten die ook ontlucht moeten worden.
Er hoeft maar een lucht bel te zitten boven in de leidingen dan is er geen circulatie dus dan komt er geen warm water naar de radiator om dat het via retour(blauw) door bel lucht tegen word gehouden.
Naamloos.jpg
 
In de rechte stukken zit geen lucht maar in de bovenste liggende leidingen en vooral als zoals op tekening waar de leidingen niet waterpass lopen en daar waar geel getekend is hoger is.
Anders draai je andere radiatoren dicht en gaat stoken op die niet warm word misschien dat lucht bel er uit gedrukt word.
En als ie warm begint te worden dan rest radiatoren weer open zetten.
 

Gerelateerde klussen

Reacties
8
Weergaven
258
Badkamer, waterleiding en afvoer
Mark2909
Reacties
1
Weergaven
260
Badkamer, waterleiding en afvoer
Auto-Geen
Reacties
4
Weergaven
428
Badkamer, waterleiding en afvoer
Henk253
Reacties
8
Weergaven
431

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu