PVC Bakgoot met zinken kraaldeel

Arnold01

 • #1
Mijn zinken bakgoten zijn aan vervanging toe (binnenkant is lager dan de buitenkant en dit heeft al geleid tot waterschade bij heftige regen). Ze zijn helemaal betimmerd dus je ziet ze niet behalve het buitenste randje/kraal. Nu wil ik ivm met kosten, onderhoud en slijtage PVC bakgoten plaatsen maar wil wel de "zink-look". Is het mogelijk (heeft iemand ervaring) om een zinken kraaldeel op een PVC goot te plaatsen? Andere oplossingen om authentieke look te behouden zijn ook welkom.

mvg Arnold
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  PVC bakgoten passen die bij jouw in de bestaande bak. Kan je de goot in een lengte aanbrengen. De kopsekanten van de goot gaat dat lukken.

  Is de bestaande bak van hout nog eens bekijken of je niet beter een EPDM in kan lijmen.
   

  Arnold01

  • #3
  Dank voor je reactie. De gevelbekleding is van hout en moet ook vervangen worden net als het dak. Ruimte genoeg om een PVC bakgoot te plaatsen. Gaat mij er dus alleen om of je een sier kraaldeel (zink) kan plaatsen.
   

  Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Waarom zou dit een probleem moeten zijn. Toch. In zink een profiel, afdek, laten maken. De kraal, rond, hangt voor de buitenkant van de bak en aan de binnenkant hangt het zink in de bak.
  Zo iets meest rechtse plaatje.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu