Plinten verstek in binnenhoek

Lalena

  • #1
Ik heb op de 1e etage een laminaatvloer geplaatst maar ivm een operatie geen puf voor de plinten. Deze heb ik door een klusjesman (die is aangesloten bij VLOK) laten doen. Het zijn massieve mdf plinten en eenvoudig model, gewoon rechthoekig.

Toen ik naar de geklaarde klus ging kijken zag ik dat er nergens verstek was gezaagd, maar gewoon recht de hoeken in gelegd. Toen ik hierop mijn ongenoegen uitte vond ie het vervelend dat ik niet tevreden was maar gaf aan dat het de standaard manier is van plinten leggen. Dat alleen voor buitenhoeken verstek wordt gebruikt en niet voor binnenhoeken.

Ik zei al dat ik daarover twijfel omdat de stoffeerder die mijn parketvloer met massief eiken rechthoekige plinten heeft gelegd overal verstek heeft gezaagd. En dat ik vrijwel overal waar de vloer is gelegd het verstek wordt gedaan. Nu gaat ie proberen de kieren weg te werken met plamuur zodat je niet ziet dat er niet verstek is gezaagd, maar het uitgangspunt zit me niet lekker.

De vraag: is de standaard wijze van plinten leggen in binnenhoeken nu wel of niet verstek?
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Sorry, maar dit forum is bedoeld voor vragen en antwoorden voor eigen klussen en niet voor het beoordelen van uitgevoerd en betaald werk.
Dus u zult het onderling moeten uitvechten.
En dus gaat hier een slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu