Hallo saus specialisten.
Wij hebben een behoorlijk vervuild(nicotine en oude gaskachel)
plavond overgesaust tot wel 3 keer toe,maar het bruine komt er nog weer door.
We hebben voorbehandeld met 1 gedeelte met ammoniak en 1 gedeelte met een biologisch schoonmaakmiddel,speciaal hier voor bestemd.
Maar er is geen verschil tussen deze 2 gedeelte`s.
Welke mogelijkheid hebben we nu nog om dit toch dekkend te krijgen.
Alvast bedankt voor de ideén.
Grtz.
Wij hebben een behoorlijk vervuild(nicotine en oude gaskachel)
plavond overgesaust tot wel 3 keer toe,maar het bruine komt er nog weer door.
We hebben voorbehandeld met 1 gedeelte met ammoniak en 1 gedeelte met een biologisch schoonmaakmiddel,speciaal hier voor bestemd.
Maar er is geen verschil tussen deze 2 gedeelte`s.
Welke mogelijkheid hebben we nu nog om dit toch dekkend te krijgen.
Alvast bedankt voor de ideén.
Grtz.