Plastic clips voor ouderwetse gereedschapswand

Turbo MacKwek

  • #1
Ik ben momenteel bezig met het inrichten van een klusschuur met gereedschapswand. Deels uit nostalgische overwegingen wil ik die laatste graag op de ouderwetse manier maken.

Dus een houten gaatjesbord met van die plastic clips in alle soorten en maten om het gereedschap in te klemmen en aan op te hangen. Aan die gaatjesborden is nog wel te komen, maar geen enkele bouwmarkt of doe-het-zelf-zaak waar ik kom blijkt die plastic clips nog te verkopen. Ze hebben allemaal alleen nog maar van die metalen rekken en de haken daarvan passen niet. Marktplaats biedt ook geen uitkomst.

Iemand enig idee hoe ik nog aan die ouderwetse plastic clipjes kan komen? Iemand misschien nog een zak liggen die hij/zij me in ruil voor een fles wijn of bos bloemen wil opsturen?

Het zal vast een reden hebben dat ze klaarblijkelijk in onbruik zijn geraakt,die nieuwe systemen zullen vast veel beter zijn, maar het gaat nu om een soort nostalgische/emotionele afweging. Vandaar ook in hobby-subforum :)
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Plaats even een foto zodat we ook een idee hebben

zie wel metalen ophang haken.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #3
Ander topic: Gereedschapsbord. In het Engels heet dat pegboard. Googlen geeft allerlei bevestigingsmateriaal daarvoor. In NL googlen op gereedschapsbord haken. Geen idee of die passen op hardboard. Desnoods zelf gaatjes boren ;)



Ik zou het zelf met french cleats doen.

 

De Haan

Specialist Planten en Tuinen
  • #4
Haaklatten is volgens mij een oudere manier
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu