Opzet Standleiding werkt dit?

Pieter_J

  • #1
Goedenavond,

Op dit moment druk bezig met een verbouwing bij mij thuis. Hierbij ben ik nu aangekomen om het toilet boven en onder aan te sluiten. De stand leiding hiervoor moet ik nog maken. Ik heb 2 geberit up320 inbouw frames gekocht en moet deze aansluiten op mijn nog te maken stand leiding. Om ruimte in de wand te besparen heb ik de volgende opzet bedacht met 2 stroming t stukken. Wanden worden hout skelet wanden en probeer ik op deze manier zo slank mogelijk te houden.

Aan de boven kant van Tstuk komt het verloop van geberit 110-90 waarin de mee geleverde buis komt. Aan de zijkant aansluiting van stand leding naar boven door middel van 90 graden bocht. hierop leiding daar verdiepings-vloer die moet hier nog een klein stuk verlopen en op de verdiepings vloer weer de zelfde opzet. Waarbij nu de zij aansluiting word gebruikt voor de ventilatie/standleiding naar het dak.

Mijn vraag gaat dit werken? en moet ik eventueel gebruik maken van 2*45graden om de de 90 te maken. Graag jullie mening. Alvast bedankt !

Mvg Pieter.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Je zei "ventilatie"/standleiding naar het dak.

Dit word ontspanningsleiding van het riool.

Er kan zo geen aansluiting op bgg binnen 1 m van toilet gemaakt worden.


zie eventueel deze film:

 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu