Opnieuw kitten van de douchebak

Narev

  • #1
We hebben wat schimmel achter de horzintale kitnaden in onze douchebak. Nu wil ik deze gaan vervangen maar hoe kan ik zorgen voor een goede aansluiting op de verticale kitnaden in de hoeken? Ik wil deze eigenlijk niet ook vervangen want waar stopt het dan? Immers zijn alle hoeken vermoeden met de vloer en plafond naden.

20230301_213207.jpg
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik lees even mee. Siliconenkit hecht niet op siliconenkit, dus inderdaad: moet je dan alle kitnaden vervangen omdat je geen overgang kunt maken?
 

Narev

  • #3
Ja dat is precies wat ik bedoel. Moet gelijk alles opnieuw of is er wellicht iets om toch een naad te lassen/dichten? Eventueel zou je natuurlijk wel de verticale naden ook mee kunnen nemen en dan bij het plafond niet laten aansluiten of iig zo goed mogelijk. Maar die aansluiting hoeft niet waterdicht te zijn. In tegenstelling tot die met de vloer. Echter als je ook die hele verticale naad wil doen dan is het nog belangrijker dat het mooi gebeurd want die zit veel meer in het zicht. En daarbij moet die dan ook nog snel gebeuren om te zorgen dat je de aansluiting maskt voordat hij een huidje krijgt.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu