Oliver toilet binnenwerk vervangen

ArneRo

 • #1
Hallo

Ik heb vorig jaar een huis gekocht met een inbouwtoilet van oliver international. Dit begon te lekken en vermits het moeilijk is om onderdelen te verkrijgen, wil ik de volledige spoelbak verwijderen en er een nieuwe insteken. Echter wel zonder de ijzeren staanders te verwijderen. Zijn er mensen die ervaring hebben met zo’n project? Zijn deze ijzers universeel, alsook de aansluiting voor water en het hangtoilet? Zou graag overschakelen naar een merk waar wel onderdelen van zijn (geberit, grohe,...). De ijzers er uit halen zou te veel breekwerk betekenen dus liever vermijden!

Alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • RV50

  • #2
  De verschillende merken kunststof reservoirs zijn als ze al los verkrijgbaar nooit universeel van formaat en verschillen behoorlijk qua bevestigingswijze in het frame. Je doet er goed aan om toch alles netjes te vervangen en geen risico's te nemen met bijvoorbeeld extra kans op lekkages.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Beter direct goed en wat breek werk dan later spijt krijgen.

  onderdelen zijn online te bestellen nog zie onze archief staat veel over geschreven.

  en hier staat waar je kunt bestellen klik hier op
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu