Nieuwe wateraansluiting

Dennetje

 • #1
Ik heb een oude wateraansluiting 15mm komt er mn huis binnen hoofdkraan gaat niet meer dicht en ik wil nu een nieuwe aansluiting aanvragen. Nu kan ik nergens vinden wat de kosten hiervan zijn, alleen dat ik dit moet aanvragen bij Aansluitingen.nl

Heeft iemand dit al eens gedaan en hoe gaat dat precies, dit geld ook voor mijn elektra aansluiting
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Millew

  • #2
  Voor elektra heb ik via aansluitingen.nl prijzen gevonden. Kies op de site voor "Mijn netwerkbeheerder". Je moet dan je postcode invoeren en dan krijg je de netwerkbeheerders voor gas, water en licht in jouw regio.

  Mijn beheerder voor elektra is Enexis en die geeft op hun website de kosten voor een nieuwe aansluiting of wijziging van de aansluiting.
  Wellicht is dat bij jouw netwerkbeheerder ook het geval.
   

  Tiho

  • #3
  Volgens mij is de hoofdkraan van het waterbedrijf.

  Ik kreeg vorig jaar een nieuwe toen de oude lekte
   

  Hvorselman

  • #4
  In Brabant kost het dit


  En ik neem aan dat dit ook wel bij jouw aanbieder op de site staat.
   

  Xr8

  • #5
  De kraan kunt u kostenloos laten vervangen door de waterleverancier. Of een hele nieuwe aansluiting zin heeft vraag ik me af. Het kan als u veel water nodig bent wellicht iets helpen. Bij normaal water gebruik is 15mm ook wel toereikend. Heb veel aansluitingen gezien met 15mm werkt prima.

  Als er bij u misschien een probleem in de kraan zit kan dit leveringsproblemen geven. Laat eerst de kraan eens vervangen voordat je grote kosten gaat maken.

  Succes.
   

  Kawaidioot

  • #6
  Helemaal mee eens!
  Bij voldoende druk en uitgaande dat de 15mm leiding nog goed is(!), kom je niets te kort aan water-hoeveelheid.
  Belletje naar het waterleidingbedrijf onder vermelding van hoofdkraan sluit niet,...geeft als resultaat dat deze als storing verholpen zal worden en er wordt dan een nieuwe kraan geplaatst.
  De rest is afhankelijk van de binnenleiding en appendages.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu