Nefit HR Combi 32: veelvuldige storingen

Mazeinstra

  • #1
Beste experts,

Het afgelopen jaar hebben wij aan onze NEFIT ketel uit 1992 ongeveer 48 storingen gehad, voornamelijk foutcodes 3. en A.6.
We hebben een jaar garantie (tot 1 mei 2007) van de verkoper gekregen. In het afgelopen jaar is de ketel twee keer "gerepareerd", maar iedere keer komen de storingen na verloop van tijd weer terug. Het probleem zit vooral in de warmwatervoorziening, (Brr. koude douches) maar de verwarming doet het soms ook niet. Daarnaast begint de ketel de laatste maand erg veel lawaai te maken. De loodgieter blijft beweren, dat er niets mis is met onze ketel!!?? We hebben zelf al een nieuw expansievat geplaatst, het systeem helemaal afgetapt en ontlucht, maar zonder resultaat. Wij zijn het zat!! Naar onze mening is deze ketel defect, maar de loodgieter beweert dat het een kleinigheid is en dat hij nog wel tien jaar meekan. (overigens zonder daarna nog de ketel te hebben gezien, bij ons laatste telefoontje kwam hij niet eens meer opdagen.)

Wat denkt u hiervan? :?
 

Ketelman

  • #2
Er worden op dit forum geen meningen gegeven over reparaties uitgevoerd door bedrijven of over meningsverschillen mbt garantie gevallen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu