Miele Wasmachine Connector

Philip015

  • #1
Beste allemaal,

Mijn wasmachine gaf de welbekende storing waarbij het spoel licht knipperede. Koolborstels nagekeken en die zagen er prima uit. Wat ik wél zag is dat twee draden uit de connectoren (soort witte kroonstenen) die in de trommelmotor gaan los zaten.

Ik kon alleen geen enkele mogelijkheid vinden om die er weer aan te bevestigen, er is niet een manier om deze los te draaien en een vers gestripte draad weer te verbinden.

Iemand enig idee hoe dit op te lossen is? Weer vast maken of nieuwe connector kopen? Op het internet kon ik ook weinig nieuwe connectoren vinden?
 

Rusako

  • #2
Maak eens een foto ervan
 

Philip015

  • #3


Ik heb twee losse draden, één in de driepunts connector en één in de twee punts connector. Het lijkt alsof ze zijn afgebroken maar het is geen kwestie van simpel de draad opnieuw verbinden zoals bij een kroonsteen.
 

Job_04

Specialist Werktuigbouw
  • #4
Waar gaat de connector weer op? In principe hoef je die connector niet perse te gebruiken natuurlijk. je kunt hem ook geheel verwijderen en met een kroonsteentje/solderen/een andere optie de boel weer aansluiten.
 

Rusako

  • #5
Ik zou voor een geísoleerde amp kabelschoen gaan, deze kan er op geperst worden! Kijk goed waar de draad heeft gezeten dit komt wel eens voor door slechte shock-brekers
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu