Miele was machine WT945

Piet42

  • #1
Van deze machine weigert de startknop. Bij ingedrukt houden werkt machine wel. Dus wordt er nu gewerkt met een tandenstoker tussen de knop.

Ik zoek de complete uitgebreide service documentatie met storingshandleiding.
Ik heb al een CD-rom met schema en exploded view tekeningen.
Nu kan ik wel met demonteren beginnen maar dat wordt voorzichting uitproberen. Dus als er iemand is die de demontage volgorde exact weet om bij de aan/uit knop te komen hoor ik dat graag. De aan /uitknop lijkt me zo op 1e gezicht geen echte schakelaar maar eerder een drukknopje wat op de electronica een verbinding maakt of relais aantrekt???

Maar alvorens de boel open te gaan gooien eerst maar eens even hier vragen of iemand deze klacht al eerder heeft meegemaakt. En wat oorzaak kan zijn.
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #2
Zeepbak demonteren daarachter de 3 torx schroevn verwijderen achter de deuropening 3 maal bout 10 demonteren achter het klepje bij de pomp slangetje losmaken en daaronder lipje wegtrekken daarna kan de gehele voorkant open daarna kun je bij de schakelaar
 

Piet42

  • #3
Bedankt voor de informatie. Maar het is wat onduidelijk.
De zeepbak verwijderen enz. Als ik zo de exploded vieuw tekeningen bekijk moet er wat meer gebeuren alvorens bij de zeepbak te kunnen komen. Normaal gesproken, ik heb de machine nog niet onder het aanrecht vandaan gehaald, moet er eerst de bovenzijde eraf gehaald worden om ergens bij te kunnen komen?
Dus kunt u me wat uitgebreidere toelichting geven? Zie bijgaande tek. van zeepbak omgeving en hele machine. Ik heb er nog meer.


]
 

Martien 59

  • #4
Zeepbak er uit en de volgorde van geldrop volgen gaat de deur gewoon open
 

Piet42

  • #5
Bedankt voor de werkwijze. Is gelukt. Aan/uit schakelaar veertje gebroken. Dus moet er een nieuwe schakelaar komen. Nu nog de vraag waar ik de goedkoopste schakelaar kan vinden.
Op printje zitten dus de aan/uit schakelaar en de deuropen schakelaar.
Er staan diverse nummers op.
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #6
Google?
 

Piet42

  • #7
Tja.... diverse zaken gevonden op internet. Wel erg duur voor zo'n onderdeel.Op internet allemaal zo rond de 70-75 euro.ex. verzendkosten. Op die wijze kost een machine zo rond de 20.000euro:-((

Ik heb het inmiddels gewoon bij onze EP besteld voor 71 euro. Probleem opgelost. Iedereen hartelijk dank voor de medewerking.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu